Takeaway-kunder er knap så ferme til at ramme skraldespandene
Naturfredningsforeningens landsdækkende affaldsindsamling har i år fokus på de mange slags takeaway-affald, der bliver smidt i naturen
Naturfredningsforeningens landsdækkende affaldsindsamling har i år fokus på de mange slags takeaway-affald, der bliver smidt i naturen
Det flyder med cigaretskod i naturen, og til den årlige affaldsindsamling i midten af april er der mulighed for at komme ud og rydde op i naturen i fællesskab. Foto: Privatfoto
SØRVAD-HERNING Der er flere sugerør, pizzabakker og sammenkrøllede burgerposer på gaden, i grøftekanter og i skoven, end der plejer at være. Folk spiser mere takeaway-mad under coronaen, og resultatet kan ses ude i det fri.
Det konstaterer Charlotte Juul, der er projektleder i Danmarks Naturfredningsforening:
- Vi sætter fokus på takeaway i år, fordi det er problem med alt det affald, der er derude på gr...
Fuld DIGITAL adgang
Adgang til alle artikler
Adgang til e-avisen
Adgang til e-avis arkivet
Adgang til Forum Søndag
Adgang til fordele hos Læserklubben
Har du allerede et abonnement? Log ind her
Ønsker du et andet abonnement? Se vores udvalg her