Marchforening indbyder til frisk luft og fodture

Marchforeningen Hosekræmmerne indbyder til flere vandreture i efteråret

9. september 2019, 11.51

Efteråret byder på flere gåture sammen med March-foreningen Hose-kræmmerne. Foto: Privatfoto

VILDBJERG Fra alle sider tales der om motion: Motion er godt, motion er sundt. Så derfor gælder det nu om at komme ud og få rørt fødderne.

Sådan lyder det fra Marchforeningen Hosekræmmerne, der arrangerer den årlige Trehøje Rundvandrermarch på lørdag, 14. september.

Marchen har start fra Kildebakkeskolen i Vildbjerg, og som navnet siger, går man en rundtur i Vildbjerg, Timring og Trehøje. Turen er på 29 kilometer, men den er delt op i fire afdelinger på cirka syv kilometer med mulighed for hjemtransport fra rastepladserne.

Flere ture for alle

Ruten er afmærket permanent med rundvandrerpæle, men derudover er der mærket ekstra til marchen, ligesom der bliver udleveret kort til deltagerne.

Ruten følger asfalt, grusveje og stier på mark og i skov, hvor man kan færdes, hvis man er almindeligt gående. Alle er velkomne og kan følge deres eget tempo, lyder det fra arrangørerne.

Senere på året, nemlig i uge 41, er der også mulighed for at få rørt benene sammen med Marchforeningen Hosekræmmerne.

Foreningen har nemlig tilmeldt sig et landsdækkende DGI-arrangement, og derfor bliver der i den uge gået både mandag og onsdag, cirka syv kilometer hver gang, med start fra Ringkjøbing Landbobank.

- Da det er et landsdækkende arrangement, kunne det jo være dejligt, hvis rigtig mange mødte op. Ikke bare medlemmer, men alle, der har lyst og tid - både skoleklasser, sportsklubber, foreninger og firmaer, alle er velkomne, understreger marchforeningen.