112

Fra døgnrapporten: Politiet bøvlede med træls kødtyv, der truede med at kaste en skraldespand igennem butiksrude

Her er dagens vigtigste sager fra politiets døgnrapport

Udgivet:23. marts 2023, 10.57

Læsetid:3 minutter

2 måneder siden

Ville stjæle øl i butik i Herning: Blev vist bort og tog i stedet en pakke snus med sig

HERNING Onsdag morgen forsøgte en mand flere gange at stjæle øl hos Circle K på Silkeborgvej, men det blev forpurret, og manden blev vist bort. Da manden var gået, opdagede eksperienten, at der var taget en pakke snus, og derfor skal politiet have fat i manden, som skulle være identificeret som en 61-årig mand.

---

Politiet bøvlede med herningenser ad flere omgange: Blev anholdt efter truende adfærd og tyveri

HERNING Politiet havde onsdag sit hyr med en 29-årig mand fra Herning, og det endte med, at han blev anholdt.

Første opkald kom klokken 10.24, hvor manden havde været hos 7-Eleven i Møllegade. Her opførte han sig ifølge politiet truende, og han truede med at kaste en skraldespand gennem en butiksrude.

Derefter gik han over Møllegade til Markedspladsen, hvor en patrulje mødte manden. Her blev han sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen på grund af sin adfærd blandt andet over for betjentene.

Den 29-årige mand blev vist bort, men det holdt kun i et par timer, før en patrulje igen skulle forholde sig til ham. Denne gang var han gået ind hos Rema 1000 på H. P. Hansens Vej, hvor havde han stjålet seks pakker kød til en samlet værdi af 350 kroner.

Han skulle ifølge politiets oplysninger have opført sig udadreagerende og rigtig træls, og da patruljen fra politiet stødte på manden på Fruehøjvej, blev han både sigtet for tyveri og for at overtræde ordensbekendtgørelsen. Han blev anholdt og taget med i detentionen, hvor han befandt sig til sent onsdag aften.

---

Fuld person faldt om foran politiet i Herning: Blev sendt i detentionen for at sove rusen ud

HERNING Politiet havde onsdag sin mobile politistation kaldet »bussen« holdende på Banegårdspladsen, hvor borgere kunne henvende sig og få en snak. De to betjente, der bemandede bussen, fik klokken 16 kontakt til en 33-årig mand fra Ikast. Han var meget påvirket af alkohol, og på et tidspunkt faldt manden om, så der blev kaldt på en ambulance. Der kom også en lægebil til stede, men det var ikke nødvendigt at behandle manden. Han blev i stedet kørt til detentionen for at sove rusen ud, og han er blevet sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen.

----

Ukendt mand anholdt af politiet: Kunne ikke legitimere sig over for betjentene

HERNING Onsdag kort før midnat havde politiet en patrulje i Østergade, hvor betjentene traf en udenlandsk statsborger.

Han kunne ikke legitimere sig og ville ikke fortælle, hvem han er.

Derfor blev manden anholdt og kørt til detentionen i Holstebro for at overnatte. Torsdag blev han sendt retur til Herning for at blive afhørt på politistationen.

Politiet mener, at manden er polsk statsborger, og der vil blive kaldt en tolk til politistationen for at hjælpe under afhøringen.

Den indtil videre ukendte mand vil blive sigtet for ikke at oplyse sit navn til politiet.

---

Knallertfører kørte galt i Skibbild-Nøvling: Føreren var kortvarigt bevidstløs

SKIBBILD-NØVLING En 64-årig mand fra Vildbjerg kom onsdag aften galt af sted, da han kørte på knallert på Hermodsvej i Skibbild-Nøvling.

Ifølge politiet kom han ud i rabatten og væltede rundt, og han var kortvarigt bevidstløs.

Manden blev kørt til behandling på sygehuset og blev derefter udskrevet, oplyser politiet.

---

80-årig benægter at have begået butikstyveri

Ikast

En 80-årig kvinde fra Ikast blev onsdag eftermiddag sigtet for butikstyveri. Hun var omkring klokken 14.30 i Netto og puttede et glas vitaminpiller og en pakke mikrofiberklude i egen pose og gik gennem kassen. Det blev bemærket, og kvinden blev tilbageholdt af butiks­personalet, til politiet nåede frem.

Den 80-årige kvinde benægter forholdet.

--