Top mod bund: Ikast kan sikre tredjepladsen i aften

Hvis Ikast Håndbold i aften får point i hjemmekampen mod bundholdet fra Skanderborg, er tredjepladsen i hus

Udgivet:15. marts 2023, 13.04

Læsetid:1 minut

Efter en periode med sygdom gør Emma Lindqvist (t.h.) comeback, når Ikast Håndbold i aften møder Skanderborg på hjemmebane i Kvindeligaen. Foto: Henrik Ole Jensen

HÅNDBOLD Ikast Håndbold kan i aften endegyldigt sikre sig tredjepladsen i Kvindeligaen. Det sker med bare ét enkelt point i hjemmekampen mod bundholdet Skanderborg Håndbold.

Med to runder igen af grundspillet er lokalrivalerne fra Viborg HK det eneste hold, der kan forhindre Ikast-klubben i at slutte som nummer tre - en placering, der sender et point med over i slutspillet.

Aftenens hjemmehold i IBF Arena i Ikast har siden sidste uge været ramt af sygdom, men cheftræner Kasper Christensen er optimist før mødet med Skanderborg, der er næstsidst i tabellen med blot ni point.

- Vores mindset er at forsøge at blive i sporet, og så skal vi have folk med igen efter sygdom, siger Kasper Christensen til Ikast Håndbolds hjemmeside.

- Vi skal sørge for, at der også er energi på tanken til de resterende uger, der kommer. Så vi skal have fordelt kræfterne en smule, men vi går ikke ned på intensitet, vi går ikke ned på energi, og vi tager udgangspunkt i den præstation, vi lavede i København (hvor Ikast vandt 32-21, red.). Kan vi det, kommer vi også til at vinde, fastslår cheftræneren.

Aftenens ligaopgør nod Skanderborg fløjtes i gang klokken 18.30 i Ikast. OB

Indlæser debat