Kommentar til Erling Askjær: Der må være noget, du er tilfreds med

29. juli 2021, 09.11

Foto: Adobe Stock Photo

KRITIK Jeg har ofte læst dine indlæg og har også respekt for din store viden om mangt og meget. Men du balancerer på kanten af at debattere og kværulere her på det seneste - nok mest det sidste.

29. juni skrev du om »Lars Krarups svigt vedrørende veje i kommunen«. Det fik mig godt nok op i det røde felt, for mage til vrøvl skal man da lede længe efter.

Du påstår, der flere gange dagligt er trafikprop på Vesterholmvej fra Holing til Tjørring. Jeg kører den vej næsten dagligt og har aldrig oplevet noget i den retning, men kører de tilladte 70 kilometer i timen fra ende til anden.

Du kritiserer, at Hilmer Sølundsvej bugter sig - ja, det gør den, men jeg tror ikke, Lars Krarup har designet den, jeg er sikker på, han som det fornuftige menneske, han er, har overladt det til fagfolk. Men du mener måske, han skulle have forlangt en bro over Gødstrup sø.

Kort tid efter, du havde brokket dig over gågaden, blev den vist og fremhævet i landsdækkende tv som værende helt unik.

Jeg fatter ikke din evindelige og til tider vanvittige kritik af Lars Krarup, der har været primusmotor for Hernings udvikling de sidste 20 år. En udvikling der i den grad har fået Herning på Danmarkskortet.

Af en sammenslutning af arkitekter er Herning berømmet for bedste byfornyelse i Danmark. Tænk på sygehuset, som han fik til Gødstrup efter slagsmål med Holstebro. Motorvejene omkring Herning har han en stor del af æren for. Biblioteket flyttet til midtbyen trækker masser af mennesker til glæde for handlen i city. Vores flotte gågade, som du sabler ned, blev i landsdækkende tv og rost til skyerne som ren kunst.

Messer af events i blandt andet messecentret. Orden i den forfærdelige økonomi, han overtog. Den næstlaveste kommuneskat ud af 19 kommuner i Region Midtjylland.

Kære Erling Askjær, sæt dig ned og tænk på, om der ikke bare er én lille ting, du er tilfreds med, men frem for alt så lad være med at overføre din antipati mod Lars Krarup til hans efterfølger.

Læs også
Lars Krarups svigt vedrørende veje i kommunen

Indlæser debat...