Travl morgen for beredskabet: Håndværkere og handicapcykel sendte brandfolk på langfart

Udgivet:19. maj 2022, 11.01

Læsetid:1 minut

Brand og Redning Midtvest havde en travl morgen med flere udrykninger - blandt andet en automatisk alarm til Troldtekt i Troldhede, hvor en håndværker havde sat gang i en automatisk alarm. Foto: Flemming Hansen

TROLDHEDE Onsdag formiddag lød brandalarmen på Troldtekt i Troldhede. Alarmen lød klokken 9.07, og det var en håndværker, som ved noget arbejde med sit værktøj havde udviklet noget støv, som brandalarmen opfangede.

Når det sker, så går der en alarm direkte til Brand og Redning Midtvest, som sendte en indsatsleder og to brandbiler fra stationen i Sdr. Felding til adressen på Østergade i Troldhede.

Indsatsleder Anders Gjørret havde vagten, og han fortæller fra sin bil på vej tilbage fra opgaven, at brandfolkene nøjedes med at konstatere, at der ikke var ild nogen steder.

Han fortæller også, at han tidligere på morgenen blev kaldt til hovedvej 11 syd for Tarm til en væltet handicapcykel, som lå i en grøft.

Normalt bliver indsatslederen fra Herning ikke sendt så langt væk, men kollegaen i den vestlige del af området var kaldt til en anden opgave, derfor blev Anders Gjørret sendt den lange vej til området syd for Tarm.

- Det var heldigvis udramatisk, så jeg blev afmeldt, allerede inden jeg nåede helt frem. Personen var kommet op fra grøften igen, fortæller indsatslederen.

Indlæser debat