Lisbeth køber 70 nye motorcykler

Køreskole investerer i rekordmange motorcykler, så MC-elever i Herning kan se frem til nye modeller, der fremover udskiftes efter halvt så mange kilometer på vejene

Udgivet:10. maj 2022, 12.52

Læsetid:2 minutter

En af Lisbeths Køreskoles otte MC-afdelinger er placeret i Herning. Foto: PR-foto

MOTORCYKEL Lisbeths Køreskoles otte MC-afdelinger - heriblandt afdelingen i Herning - bliver snart mange motorcykler rigere. Køreskolekæmpen har nemlig netop indgået en samlet aftale med motorcykelforhandleren Rydbergs MC om et årligt storindkøb på 70 motorcykler. Ambitionen er at udskifte alle motorcykler hvert år.

Fra at skifte motorcykler efter 24.000 kilometer på vejene, sker skiftet nu årligt efter maksimalt 12.000 kilometer, og det er ifølge en af skolens elever godt nyt.

- Det er superlækkert, at motorcyklerne er spritnye og uden slitage. Man føler sig tryg i forhold til sikkerheden, og samtidig er de nemme at manøvrere, lyder det i en pressemeddelelse fra 41-årige Kenneth Pedersen, der netop har taget motorcykelkørekort hos Lisbeths Køreskole i Herning.

Indkøbet af motorcykler er tænkt som en ekstra service for eleverne og en måde at markere sig som kvalitetsbevidste i branchen.

Når MC-året er omme, byttes alle motorcyklerne igen til nye hos Rydsbergs MC, som sælger de letbrugte motorcykler videre til sine kunder.

Grænseoverskridende

Ligesom køretøjerne skal være det nyeste nye, prioriterer Lisbeths Køreskole også kvalitet i det øvrige udstyr.

- MC-eleverne sætter pris på sikkert kvalitetsudstyr i ny stand, særligt fordi det ofte er grænseoverskridende for dem at køre motorcykel de første gange. Derfor prioriterer vi nyt udstyr højt og fik for eksempel leveret 2000 nye hjelme og handsker sidste år, som eleverne fik med i prisen, da de tog kørekortet hos os, siger Allan Breiner, der er MC-kørelærer hos Lisbeths Køreskole i Herning.

Nyt udstyr er virkelig noget, der har betydning, mener eleven Kenneth Pedersen.

- Det er fedt at få hjelm og handsker helt uden slitage, og det har føltes trygt under corona at have det for sig selv, siger han.

Lisbeths Køreskole blev grundlagt i Kolding af Lisbeth Jensen i 1986. Køreskolen har 13 afdelinger placeret i større byer på Jylland og Fyn, og med cirka 50 medarbejdere er køreskolen Danmarks største.

Indlæser debat