Team Teatret udvider

3. december 2020, 11.33

Lisbet Gormsen bliver efter nytår teamleder for Salg og økonomi på Team Teatret. Det sker som led i en organisationsændring. Foto: Vagn Buch-Pedersen

Herning Team Teatret knopskyder med teaterskole, netværksprojekter, nye formater, og medarbejderskaren vokser.

Derfor har teatret ønsket en organisationsændring, hvor opgaver forankres i fagligt funderede teams med en teamleder.

Teatret får på denne måde tre teamledere med Amalie Mose Klitgaard som leder af udvikling og læring og Andreas Carlsen som produktionsleder og teamleder for drift og produktion.

Den tredje leder er for teamet salg og økonomi, hvor Lisbet Gormsen til nytår sætter sig i stolen. Her skal hun arbejde sammen med eventkoordinatoren og den pr-ansvarlige og have det daglige ansvar for teatrets økonomi og administration.

Lisbet Gormsen har i mange år været kulturchef i Holstebro Kommune, men begyndte i sin tid sin karriere som bibliotekar i Herning.

- Med Lisbet Gormsen får vi en enorm kapacitet på kulturområdet. Lisbet har kulturlivets regler og rammebetingelser på rygraden, hun har stor ledererfaring, og hun har arbejdet med kulturøkonomi i mange år. Lisbet brænder for kulturlivet, og jeg ved, at vi vil få gavn af den store erfaring, hun har, siger teaterleder Dorthe Bébe i en pressemeddelelse.

Ud over de tre teams rummer teatrets nye organisation et fjerde team, nemlig teamet Kunst, som ledes af teaterleder Dorthe Bébe.