På »lyttetur«

15. juni 2021, 13.13

Johs. Østergård. Foto: PR-foto

DIALOG Søndag 13. juni 2021 var flere af Venstres byrådskandidater på gaden i Herning Kommune, hvor der blev »banket på døren« i flere kvarterer og gader. Formålet for os kandidaterne var at blive klogere på, hvordan vi sammen kan gøre Herning Kommune til et endnu bedre sted med en lidt bedre hverdag. Derudover var det også vigtigt at få en snak med borgerne om, hvad der optager dem frem mod valget 16. november 2021.

Jeg var sammen med bestyrelsesmedlem Mads Jakobsen fra Tjørring-Gullestrup Venstre på besøg i det meste af Frøskovparken i Tjørring. Det var for os en fantastisk positiv oplevelse, og vi blev taget utrolig godt imod. Folk var meget overrasket over, at vi faktisk tog os tid til en snak og var lyttende. Der var selvfølge både ris og ros, men - som vi opfatte det - var der i langt, langt overvejende grad udbredt tilfredshed med kommunen som helhed. Der blev også udtrykt glæde ved at bo i et bynært område og samtidig have mulighederne for et fritidsliv i en fantastisk natur lige i baghaven. Det er jo netop noget af det, der vil blive udbygget ved udgravning af den kommende Holing Sø med videre.

Jeg er overbevist om, at denne måske lidt anderledes form for valgkampagne ved direkte kontakt og dialog er vigtig, og jeg er derfor indstillet på at fortsætte min »banken på døren« i Tjørring og Gullestrup i den kommende tid.

Indlæser debat...