Coronavirus: UEFA udskyder FCM’s Youth League-brag mod Ajax

Det europæiske fodboldforbund, UEFA, har netop meddelt, at alle kampe i Champions League, Europa League og Youth League er udskudt på ubestemt tid. Det gælder også FC Midtjyllands møde med Ajax Amsterdam i Youth League

13. marts 2020, 11.42

Anfører Oliver Sørensen og resten af FCM’s U19-talenter har fået tirsdagens Youth League-kamp mod Ajax Amsterdam udskudt på ubestemt tid. Foto: Henrik Ole Jensen

FODBOLD Der bliver intet europæisk talentmøde i topklasse på tirsdag for FC Midtjyllands danske U19-mestre.

Det europæiske fodboldforbund, UEFA, har nemlig netop besluttet og offentliggjort, at alle kampe i Champions League, Europa League og Youth League bliver udskudt på ubestemt tid som følge af den smitsomme coronavirus, der hærger i det meste af Europa.

FCM’s U19-hold skulle have mødt Ajax Amsterdam på tirsdag klokken 14.00 i kvartfinalen af UEFA Youth League, men den kamp er selvsagt også udskudt nu.

- I lyset af udviklingen og spredningen af Covid-19 i Europa og beslutninger truffet af forskellige regeringer er alle kampe i UEFA’s klubturneringer i næste uge udsat, skriver UEFA i en pressemeddelelse.

Beslutningen betyder også, at FC Københavns returopgør mod tyrkiske Basaksehir bliver udskudt. Den skulle have været spillet på torsdag.