FCK-selskab opjusterer med hjælp fra badeland

Parken opjusterer sine overskudsforventninger med 25 millioner kroner, oplyser selskabet til Fondsbørsen.

Udgivet:17. august 2022, 14.52

Læsetid:1 minut

FCK's fans smider badedyr rundt på tribunerne, når klubben spiller den sidste hjemmekamp i sæsonen.

/ Ritzau /

KØBENHAVN Selskabet bag fodboldklubben FC København, Parken Sport & Entertainment, går et bedre regnskabsår i møde end tidligere antaget.

Onsdag opjusterer selskabet forventningerne til 2022-regnskabet, så det nu lyder på et overskud på mellem 125-150 millioner kroner.

Tidligere forventede selskabet at få et overskud i spændet 100-125 millioner kroner.

Det sker samtidig med, at omsætningen forventes at blive hævet fra 925-975 millioner kroner til 1025-1075 millioner kroner.

Det oplyser selskabet i en fondsbørsmeddelelse.

Opjusteringen hæfter sig primært til Lalandia og ikke fodboldholdet.

- Ændringen foretages med baggrund i de realiserede resultater for de første seks måneder af 2022, herunder som følge af flere gæster i Lalandia, samt forventningerne til den resterende del af året, skriver selskabet.

Forventningerne er baseret på, at FCK kvalificerer sig til gruppespillet i Europa League. Den del kan fodboldholdet i princippet sætte flueben ud for, men FCK står med muligheden for at kvalificere sig til en endnu mere lukrativ turnering.

Tirsdag vandt FCK med 2-1 hjemme over tyrkiske Trabzonspor. Hvis føringen forsvares i næste uges returkamp, kvalificerer FCK sig til det guldrandede gruppespil i Champions League.

Det vil i så fald garantere FCK mere end dobbelt så høje indtægter som et Europa League-gruppespil, hvorfor forventningerne til Parkens overskud formentlig vil blive opjusteret igen.

/ritzau/