Fakta om Nye Borgerliges politik

26. oktober 2020, 13.28

Erling Askjær Jørgensen. Foto: Flemming Hansen

POLITIK 22. oktober indeholdt Herning Folkeblad et indlæg skrevet af Nye Borgerliges spidskandidat her i Kommunen. Han hedder Knud Nielsen, og han skrev om, at vi ikke må glemme minkavlerne. Der er tydeligt, at Mogens Jensen, der på nuværende tidspunkt er minister med ansvar for området, ikke magter at administrere fornuftigt vedrørende erhvervet minkproduktion i Danmark. Det fornuftige i hvad der er Nye Borgerliges fornuftige holdninger på området blev godt beskrevet af Knud Nielsen. Tak for dette.

22. oktober indeholdt Folkebladet også en spændende artikel om Lone Bliksted, der har planer om at etablere et »privat« plejehjem for ældre i Herning Kommune. Dette lyder rigtig godt i disse tider, hvor det Venstrestyrede Herning Kommune ikke har haft råd til at bygge det fornødne antal plejehjemspladser. Det er i den grad politikken i Nye Borgerlige, at det med at drive plejehjem skal overlades til private aktører. Det ville være godt med fri konkurrence på dette område.

Foruden at læse i Herning Folkeblad og blive »Glad i låget« over det jeg læste, så læste jeg også en artikel i det elektroniske medie »Den korte Avis« og her blev gengivet udtalelser fra sagen om den franske lærer Samuel Paty, som på åben gade i Frankrig fik halsen skåret over. Drabsmanden og hans muslimske ligesindede udtrykte sig således »Har du ytringsfrihed til at vise hån af vor profet, så har vi frihed til at skære din hals over«, og man henviser til Sharia-lovgivningen og Koranen. Med sådanne udmeldinger fra det muslimske miljø er det godt, at vi nu har partiet Nye Borgerlige som den konkrete modstykke til, at vi skal lade os koste rundt i manegen af indvandrede muslimer, som arbejder for at gøre hele jordklodens befolkning muslimsk. Virke efter Koranens onde budskaber vil medføre fattigdom og kvindeundertrykkelse. For at bekæmpe dette bør vi alle, der foretrækker vore kristne værdier, stemme på Nye Borgerlige.