Efter salg af mindst 240 gram amfetamin: Straksdom for narkosalg

29-årig mand fra Brande idømt et år og tre måneders fængsel

3. august 2020, 10.23

Foto: Flemming Hansen

BRANDE Der var kontant afregning, da en 29-årig mand fra Brande fredag blev fremstillet i grundlovsforhør med udsigt til en varetægtsfængsling.

Sådan kom det imidlertid ikke til at gå.

Da den 29-årige Kasper Knudsen erkendte de sigtelser, der var årsagen til anholdelsen torsdag, fandt retten, at det var spild af tid at varetægtsfængsle ham med henblik på yderligere efterforskning.

Grundlovsforhøret blev derfor omgjort til en afgørende retssag, hvor den 29-årige erkendte salg af mindst 240 gram amfetamin. Han blev desuden fundet i besiddelse af yderligere 50 gram amfetamin, som han også erkendte var beregnet til at sælge videre.

Narkohandleren blev fældet på baggrund af et tip til politiet, der mødte op på en adresse i Kirkegade torsdag ved 16.30-tiden. Her stødte man på Kasper Knudsen, der ikke bor på den pågældende adresse.

Han blev fundet i besiddelse af de 50 gram amfetamin, men endnu mere belastende var en regnskabsbog, hvori den 29-årige mand havde anført, hvor meget han allerede havde solgt. Det var derfor vanskeligt andet end at tilstå salget af narko, der af retten altså blev takseret til et år og tre måneder bag tremmer.