Så kom de: Her er navnene til Musik i Lunden

Nu er der sat ansigter på de optrædende, der skal puste liv i publikum til Musik i Lunden

Udgivet:03. februar 2023, 11.27

Læsetid:2 minutter

Sådan så det ud sidste år, da Musik i Lunden løb af stablen. Nu vender musik­arrangementet tilbage. Foto: Tom Laursen

Jan Briks Kjærside
Journalist| jbk@herningfolkeblad.dk

1 måned siden

VILDBJERG Det begyndte som en tak til byen for opbakningen til den lokale Rema 1000.

Købmand Rasmus Hansen ville sponsorere et musikarrangement som tak og for at give byens borgere et åndehul efter corona. Det blev til Musik i Lunden.

Opbakningen blev lige så massiv, som det tal, der står i butikkens navn: Flere end 1000 borgere dukkede op til arrangementet.

Lørdag 10. juni vender musikbegivenheden så tilbage.

- Fordi det blev så stor en succes, har vi valgt at gentage det. Og fordi der sidste år var 90.000 kroner i overskud, kan vi i år gøre lidt mere ud af navnene, der kommer og spiller, siger by- og erhvervskoordinator Birthe Luckmann, der er tovholder på arrangementet.

Igennem hele dagen er det DJ Crazy Chris, der står for at præsentere kunstnerne på scenen, og på programmet står Piece of Cake, Michael Pedersen & Candyfloss, Hula Hula Band, der spiller covernumre af Bamses Venner, Den Røde Tråd, der spiller covernumre af Kim Larsen og Shu-bi-dua, samt Magi i Luften. Sidstnævnte spiller hits fra 1980’erne.

»X Factor«-stjerne

Og så har Nikoline Steen Kristensen fra »X Factor« i 2021 nu også fået en plads i programmet. For da hun vendte hjem til lokalområdet efter sin andenplads i talentkonkurrencen var det til lyden af hujende vildbjergensere, da hun kørte gennem byen på vej til sin hjemby, Sørvad.

Dengang fik hun dog ikke lov at give koncert grundet corona-restriktionerne.

- Så nu tager jeg revanche. Jeg glæder mig helt vildt meget, siger den 19-årige sanger.

Siden »X Factor« har Nikoline Steen Kristensen lavet en julesang og en sang til en kommende film, der endnu ikke har fået premieredato.

- Det, jeg skal synge, bliver en blanding af de sange, jeg sang under »X Factor«, og så nogle nye tilføjelser, fortæller hun.

Årets udgave

Til musikarrangementet 10. juni er der endnu en gang gratis entre.

- Og det kan jo kun lade sig gøre, fordi der dels er virksomheder, der vil sponsorere det, og dels fordi folk husker at købe mad og drikkevarer dernede på pladsen, siger Birthe Luckmann.

Hun håber, at opbakningen vil være mindst lige så god i år.

For det kan noget for en by som Vildbjerg at have sådan et årligt arrangement.

- I Vildbjerg har vi jo på sin vis ikke haft nogen byfest i nogle år. Vi har haft Vildbjerg Cup, men der er der rigtig mange, der har skullet stå som frivillige. Så det her er sådan en dag, hvor de fleste bare kan slappe af og være sammen, siger bykoordinatoren.

Indlæser debat