Tjørring-iværksætter giver Lalandia baghjul: Wow Park vinder atter pris

Forlystelsesparken blev Årets Actionoplevelse for anden gang i træk

23. november 2021, 14.02

Der er action for alle pengene i Wow Park, mente dommerpanelet. Foto: Flemming Hansen

KÅRING Den danske børneguide Børn i Byen holdt for 11. gang prisfest, hvor børnekulturen hyldes i 17 forskellige kategorier. Blandt vinderne var lege- og forlystelsesparken Wow Park, der løb med titlen som Årets Actionoplevelse for andet år i træk ved et stort awardshow på Dansk Arkitektur Center i København.

- Vi er helt ekstremt stolte og glade for at modtage Børn i Byen-Prisen for andet år i træk. Den understreger blandt andet, at vi tilbyder nogle aktive oplevelser i naturen, som passer til børnefamiliernes ønsker og behov, og det er vi utrolig glade for, lyder det i en pressemeddelelse fra parkens direktør, Jacob Hindhede fra Tjørring.

Han driver parkerne sammen med sin bror Aage Hindhede. De begyndte med en park i 2013 i Skjern, og sidste år kom der så endnu et wow, da brødrene åbnede dørene til en søsterattraktion i Billund.

Tjørring-iværksætteren er uddannet fysioterapeut og har læst folkesundhedsvidenskab. Desuden har han været ansat hos Lego i en række år, mens broren Aage er landmand og iværksætter.

Vandt over Lalandia

Som børn har de altid tumlet rundt i skoven, når ikke lige de dyrkede deres passion for bevægelse gennem gymnastikken. Det betyder, at der ikke er noget med at sætte sig ned i forlystelser, der på mekanisk vis suser rundt i Wow Parkerne - det er rugbrødsmotoren, der skal bruges.

Wow Parken i Billund rummer godt 100 legeaktiviteter såsom trætop-huse og hængebroer i op til 14 meters højde, gigantiske hoppenet med kæmpebolde, underjordiske huler, kæmpeslynger og svævebaner mellem træernes stammer. Wow Parken blev sidste år fremhævet af britiske The Guardian som en af Europas førende, bæredygtige familieattraktioner.

Lalandia, Leo’s Legeland, Camp Adventure og Dinos Legeland var også nomineret i kampen om at blive Årets Actionoplevelse, men de måtte altså se sig slået af familien Hindhede.

Slår besøgsrekord

- Der skal lyde en stor tak til Børn i Byen, til alle der stemte på os, og ikke mindst til alle vores fantastiske medarbejdere, som virkelig har fortjent denne pris med de gode oplevelser, de skaber for vores gæster på hver eneste åbningsdag i sæsonen, siger Jacob Hindhede.

Prisen kommer i kølvandet på en netop velafsluttet sæson, hvor parkerne i Billund og Skjern tilmed har nået besøgsrekorder.

- Prisen som Årets Actionoplevelse er en dejlig afslutning på en sæson, hvor vi på trods af en del covid-19-udfordringer har slået besøgsrekord med mere end 100.000 gæster på tværs af vores parker, siger Jacob Hindhede.

- Og selvom corona i øjeblikket ikke ser ud til at være på tilbagegang, er vi optimistiske og glæder os til, at verden forhåbentlig er åbnet mere op til næste år, når parkerne slår dørene op igen 2. april, tilføjer Tjørring-direktøren.

Indlæser debat