Flytter med familien til København: Cheflæge forlader Gødstrup

Udgivet:11. september 2023, 15.00

Læsetid:1 minut

Robert Bering stopper med udgangen af oktober som cheflæge forRegionspsykiatrien Gødstrup. Foto: PR-foto

JOBSKIFTE Med udgangen af oktober forlader cheflæge for Regionspsykiatrien Gødstrup sin stilling. Han flytter til hovedstaden sammen med sin familie og bliver ledende overlæge for Psykoterapeutisk Klinik, Nannasgade, Psykiatrisk Center København.

- Det har været et stort privilegie at få lov til sammen med så mange dygtige ledere og medarbejdere at etablere psykiatrien på det nye hospital i Gødstrup. Efter fælles beslutning i familien har vi dog nu valgt at flytte til København, hvor min kone i forvejen har arbejde, siger Robert Bering i en pressemeddelelse.

Robert Bering begynder i den nye stilling 1. november.

- Robert har ydet en stor indsats for Regionspsykiatrien Gødstrup, hvor han har bidraget med nye perspektiver og tilført ny viden om blandt andet rehabilitering og traumer, siger lægefaglige direktør, Jakob Paludan.

Varetagelsen af de lægefaglige opgaver, indtil en ny cheflæge kan sætte sig i stolen, vil blive afklaret i den kommende tid. Den ledige stilling som cheflæge vil blive opslået snarest muligt.

Robert Bering kom til Regionshospitalet Gødstrup i juli 2021 med over 20 års erfaring som speciallæge i psykiatri, heraf 18 som ledende overlæge og knap 10 år som professor ved Kölns Universitet, hvor han underviste masterstuderende i rehabilitering.

JH

Indlæser debat