Storsejr til FCM-talenter i første hjemmekamp

FC Midtjylland vandt med hele 6-0 over Randers i sæsonens første hjemmekamp

25. august 2019, 15.45

Ikastboen Mads Hansen åbnede scoringen for FCM i storsejren over Randers FC. Foto: Tom Laursen

FODBOLD U19 Ligaen:

FC Midtjylland - Randers FC 6-0 (2-0)

1-0 Mads Hansen 32’

2-0 Aral Simsir 42’

3-0 Aral Simsir 50’

4-0 Jibril Antala Abubakar 64’

5-0 Aral Simsir 84’

6-0 John Ndjate 89’

Efter et lidt skuffende uafgjort 2-2-resultat i sæsonens første kamp, på udebane mod Silkeborg i sidste weekend, kom de forsvarende danske U19-mestre fra FC Midtjylland til gengæld flyvende i gang med sæsonen på hjemmebane.

Det skete, da det lørdag blev til en sejr på hele 6-0 over Randers FC.

17-årige Aral Simsir blev tredobbelt målscorer i en kamp, som FCM’erne dominerede efter den første halve time, som var mere lige.

Hjemmeholdet var aggressive og boldbesiddende, men Randers fik i kampens første tredjedel lukket ned for FCM’erne med et defensivt udgangspunkt.

Men da der først kom hul på bylden, så FCM sig ikke tilbage. Mads Hansen var første målscorer efter et smart oplæg fra Aral Simsir. Inden pausen øgede Aral Simsir selv til 2-0, da han headede Tobias Damtofts indlæg i mål.

I anden halvleg fortsatte Aral Samsir og FCM.

3-0 efter fem minutter, og siden scorede også Jibril Abubakar på et flot hovedstød. Aral Simsir fuldbyrdede sit hattrick med godt fem minutter tilbage efter en soloaktion, før John Ndjate lukkede og slukkede.

På FCM-holdet fik Nicolas Madsen comeback efter en skadespause, da han blev skiftet ind i pausen.

- Drengene er koncentrerede fra start til slut og spiller en meget disciplineret kamp. Offensivt spiller vi chancerne store og har den kvalitet i afslutningerne, som vi manglede forleden i Silkeborg, siger cheftræner Henrik Jensen til fcm.dk.

FC Midtjyllands næste kamp i U19 Ligaen er på udebane mod AaB på lørdag.