Hunden får egen gårdbutik

Der er hverken »turbokylling« eller opdrættet fisk i det foder, der bliver solgt fra Stakroges nyeste butik

19. november 2021, 12.21

Lene Harder og Rikke Clausen har åbnet en butik for hunde og deres ejere. Foto: Privatfoto

STAKROGE En stor drøm blev til virkelighed, da Rikke Clausen og hendes kone, Lene Harder, i lørdags slog dørene op til deres nye gårdbutik, »Vapsi«, som ligger få hundrede meter fra Stakroge.

I butikken er hele familien involveret og bidrager på hver sin måde - og det gælder både hunde, baby og teenagere.

Vapsi er en hyggelig lille butik fyldt med lækre ting til hunde, og derudover er der foder af højeste kvalitet, fortæller ejerne i en pressemeddelelse.

Kvalitet er vigtigere end kvantitet, understreger de.

Til til kaffe og en snak

Det første, der fanger blikket, når man træder ind af døren, er de mange glaskrukker med naturlige hundesnacks, som husstandens hunde tydeligvis har fået smag for.

Der er altid kaffe på kanden, og ønsket er, at det skal være en god oplevelse at komme i butikken, hvor der er tid til en snak.

- Vi vil gerne råde og vejlede så godt, vi kan - ikke kun om valg af seler og legetøj, men især også om foder, siger Rikke Clausen i pressemeddelelsen.

Intet kompromis

- Foderet er blevet undersøgt grundigt. Lige præcis her ville vi ikke gå på kompromis. Der findes rigtig mange producenter af hundefoder, men ingen af dem lever op til vores krav hvad kvalitet og dyrevelfærd angår, siger Rikke Clausen.

Parret vil kun sælge foder med et højt indhold af frisk kød og uden unødvendige fyldstoffer og tilsætningsstoffer.

Derudover har det vist sig at være utrolig svært at finde et produkt, hvor producenten kunne garantere, at der ikke var brugt hverken »turbokylling« eller opdrættet fisk. Derfor faldt valget på et canadiske brand, hvor standarden for dyrevelfærd er markant bedre end i EU, forklarer butiksejerne.

Ud over gårdbutikken er der planer om med tiden at tilbyde hundetræning, hvalpesocialisering og andre arrangementer såsom fælles gåture og foredrag med fokus på familiehunden.

Indlæser debat