HCM-profil til norsk håndbold

28-årige Mikkel Madsen forlader HC Midtjylland. Han fortsætter karrieren i norske Halden

Udgivet:19. maj 2023, 10.41

Læsetid:1 minut

Mikkel Madsen tog imod dette trofæ på vegne af holdet , da HC Midtjylland i sidste sæson vandt 1. division og rykkede op i ligaen. Han skifter nu til norsk håndbold. Foto: Tom Laursen

Jørn Just Kristensen
Sportsredaktør
Jørn Just Kristensen
Sportsredaktør| +45 96 26 37 27 | jjk@herningfolkeblad.dk
Jeg har været sportsredaktør på Herning Folkeblad siden 2011. Det er mit job at lede og fordele arbejdet på sportsredaktionen, så vi får den bedst mulige dækning af egnens sportshold og sportsfolk på alle platforme. Du må altid gerne sende mig en mail med tips og input. Du bliver ikke den eneste :-)
Se flere artikler af Jørn Just Kristensen

4 måneder siden

HÅNDBOLD Efter fem år i den røde HC Midtjylland-trøje drager Mikkel Madsen nu igen til udlandet. Det meddeler HC Midtjylland på sin Facebook-side.

Den 28-årige playmaker har tidligere spillet i de schweiziske klubber HC Wädenswil og Lakers Stäfa, og nu trækker eventyrlysten igen i den teknisk dygtige bagspiller.

Han har skrevet kontrakt med Halden Topphåndball i den bedste norske række. Halden blev i sidste sæson nummer otte i den norske liga og nåede kvartfinalerne i slutspillet.

- Jeg håber, at jeg kan tilføre Halden lederskab på banen og via min spilforståelse og kompetencer på banen bidrage til holdets succes i næste sæson, siger Mikkel Madsen til sin nye klubs hjemmeside.

- Jeg glæder mig meget til at komme til klubben og ser frem til, at næste sæson begynder.

Mikkel Madsen kom til HC Midtjylland efter konkursen i 2018 og var med til at rykke klubben tilbage til toppen af dansk håndbold fra 2. division til ligaen.

I den forgangne sæson scorede han 60 mål i 26 kampe i HTH Herreligaen for HC Midtjylland. Sæsonen endte som bekendt med nedrykning, og nu søger Madsen altså en ny udfordring i Norge.

HC Midtjylland har allerede seks bagspillere på kontrakt til den nye sæson i form af Rasmus Graffe, Bjarke Nybo Jørgensen, Sebastian Wistoft Jensen, Magnus Kronborg, Oscar von Oettingen og Rasmus Madsen. Dertil kommer aftaler med flere lovende unge talenter, der i den forgangne sæson spillede på klubbens U19-hold.

Læs også
Afskeds-stemning: Farvel, følelser og flot pokalsejr Afskeds-stemning: Farvel, følelser og flot pokalsejr
Læs også
Afskeds-stemning: Farvel, følelser og flot pokalsejr
Læs også
Tryghed vs. udlængsel: HCM-profilens svære overvejelser om fremtiden Tryghed vs. udlængsel: HCM-profilens svære overvejelser om fremtiden
Læs også
Tryghed vs. udlængsel: HCM-profilens svære overvejelser om fremtiden