Huskøb krævede hurtig beslutning

Mette Juul Hansen og Martin Kjærsgaard fra Hammerum havde ikke overvejet at flytte til Ikast, men da drømmehuset pludselig var der, slog de til

7. november 2018, 15.27

Anette og Bent Kristoffersen (t.v.) var noget overvældede over den store interesse, der var for deres hus. Det myldrede ind med købelystne unge, men det var Mette Juul Hansen og Martin Kjærsgaard (t.h.), der løb med skødet. Foto: Henrik Ole Jensen

Ikast De er det sted i livet, hvor de gerne vil have mere plads, både til hunden og måske nogle børn, men 31-årige Mette Juul Hansen, der kommer fra Tjørring, og 34-årige Martin Kjærsgaard fra Snejbjerg havde aldrig overvejet, at det var i Ikast, de skulle få boligdrømmen opfyldt.

De seneste 10 år har de boet sammen i Hammerum, og det ville de faktisk gerne være fortsat med, men de kunne ikke finde det rigtige hus.

- Vi har været nogle steder, hvor lister og gulve var så skæve, at vi blev bekymrede for, hvad vi ville finde, når møblerne blev taget ud af huset, siger Mette Juul Hansen.

To gange har de været klar til at lægge et bud, men husene blev solgt for næsen af dem, og det ser de som deres held i dag. For Mette Juul Hansen så boligen på Hejrevej 10 i Ikast på Facebook, og så tog parret af sted.

- Vi forelskede os med det samme. Vi kunne med det samme se os selv i huset, og selvom vi sagtens kan lave noget håndværksmæssigt selv, er det altså dejligt, at det hele bare er pænt og virker, siger Mette Juul Hansen.

Og nok så vigtigt, så havde huset alt det, de efterspurgte. 150 gode kvadratmeter med fire værelser og to badeværelser.

- Det med badeværelserne var meget vigtigt for Mette, konstaterer Martin Kjærsgaard tørt.

Mange om budet...