Håbløst at undgå: Smittede i weekenden hos værtshuse i Herning

3. august 2021, 12.47

Jan Taulbjerg ærgrer sig over smitten, men han ser sig samtidig chanceløs overfor, hvordan han og personalet kan undgå, at det sker. Foto: Flemming Hansen

HERNING Der har været coronasmitte i weekenden hos Fox and Hounds i Herning. Der er umiddelbart tale om fem tilfælde af positive coronatest, oplyser ejeren af værtshuset, Jan Taulbjerg.

Han er i tvivl, om det er sket fredag eller lørdag. og han opfordrer til, at dem der har været på værtshuset i fredag eller lørdag lader sig teste først onsdag og siden fredag for at få smitten opsporet.

- Vi har snakket med smitteopsporingen, og de siger, at vi skal opfordre til, at gæsterne bliver testet. Så det gør vi, siger Jan Taulbjerg til Herning Folkeblad.

De positive test ærgrer ham. Samtidig har han svært ved at se, hvad han kan gøre for at undgå dem.

- Vi tjekker coronapas i vildskab, vi gør maks rent, og vi har håndsprit klar. Det er håbløst helt at undgå, siger Jan Taulbjerg.

Foruden at lade sig teste, håber ejeren af Fox and Hounds i Herning, at folk lader sig vaccinere. På den måde håber han, at man undgår en tredje corona-bølge.

- Jeg ser det som den eneste måde, vi kan slippe for det på, fortæller han.

Læs også
»Mærkelig« corona-smitte i nattelivet: Nogle er bare mere modtagelige
Abonnement

Også hos Gadespejlet i Herning lader der til at have været besøgende, som har testet positiv. Det skriver beværtningen på Gadespejlets Facebookside:

Indlæser debat...