Legetøj er en stor succes: De måtte bare åbne en legetøjsbutik

Børnenes Kartel er en gammel drøm, der går i opfyldelse og et legetøjseventyr, der begyndte med en samlermani

Udgivet:09. juni 2019, 11.58

Læsetid:8 minutter

Herning En passion for børn og fantasi, modeltog og lysten til at gå i legetøjsbutikker er en del af årsagen til, at parret Heidi Ritter og Torben Krogh åbnede Børnenes Kartel, en butik med legetøj, babyudstyr og interiør til børneværelset.

Men de kunne heller ikke andet, siger de.

- Vi har altid sagt, at det var det her, vi ville, og vi sagde ikke: »så må vi se, hvordan det går«. Vi sagde: »det skal gå«.

Parret begyndte med en webshop og en fysisk butik i et industrikvarter i udkanten af Herning. I dag har parret en webshop og fire fysiske butikker, heriblandt én i Herning midtby og butikken i herningCentret, som åbnede i marts i år.

- Det er en gammel drøm, der er gået i opfyldelse. Jeg har altid gået i legetøjsbutikker, og jeg har slæbt Julie med, for så var det ligesom mere legitimt, siger Torben Krogh, der er tidligere salgschef i henholdsvis en køkken- og en gulvvirksomhed.

Julie er parrets ældste datter på 22 år, men også lillesøster Frederikke på snart 10 år er blevet »udnyttet«.

- Jeg har set alle børnefilm i biografen med Frederikke, så havde jeg en undskyldning for at se dem. Jeg synes, de er så gode, siger Heidi Ritter og ler.

Legende univers...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind