Gør kål på kålen

Det nye nordiske køkken vinder frem, og med det er der også comebacken til kålen

3. september 2020, 12.15

Tomatsuppe med spidskål Foto: Sarah Sanctuary Williams

Tomatsuppe med spidskål (1 person)

Skær porren i tynde ringe. Snit spidskålen fint. Brun kødet i fedtstoffet, og tilsæt herefter grøntsagerne. Tilsæt til sidst de øvrige ingredienser, og lad suppen småkoge i cirka 10 minutter.

Smag suppen til med salt og peber.

Tomatsuppe med spidskål serveres med fuldkornsbrød.

Gulerodssnegle Foto: Sarah Sanctuary Williams

Gulerodssnegle

Lun mælken, og rør gæren ud. Riv guleroden fint. Bland ingredienserne til dejen, men hold lidt af...

Læs denne artikel

- og alle andre på Herning Folkeblad fra kun 1 krone

24 Timer

DIGITAL adgang i 24 Timer



Adgang til alle artikler i 24 timer

Adgang til debat

Digital

Fuld DIGITAL adgang





Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

Adgang til e-avis arkivet

Adgang til debat

Adgang til Forum Søndag

Adgang til underholdning

Adgang til fordele hos Læserklubben