Tidligere Herning-bibliotekschef er ny repræsentant i TryghedsGruppen

8. januar 2022, 06.02

Sara Jørgensen har tidligere været chef ved Herning Bibliotekerne. Hun er indtrådt i TryghedsGruppens repræsentantskab i Midtjylland. foto: Privatfoto

NY POST Sara Jørgensen er indtrådt i TryghedsGruppens repræsentantskab i Midtjylland, som består af i alt 16 repræsentanter. Hun er dermed blevet en del af det samlede, landsdækkende repræsentantskab på 70 personer, der udgør TryghedsGruppens øverste myndighed.

- Jeg er optaget af, hvordan vi kan anvende TrygFondens midler til at skabe stærke fællesskaber, der binder Danmark bedre sammen på tværs af land og by, generationer og kulturer. Når det gælder tryghed og tillid, så tror jeg, de lidt mindre byer og landområder har rigtig meget at byde på, siger 45-årige Sara Jørgensen.

Hun er videnkoordinator i Ringkøbing-Skjern Kommune og tidligere udviklingschef ved Herning Bibliotekerne.

TryghedsGruppen er den største aktionær i forsikringsselskabet Tryg og står bag TrygFonden, som har almennyttige uddelinger for op til 650 millioner kroner om året.

1,3 millioner danskere er medlemmer af TryghedsGruppen som kunder i Tryg, Alka eller gennem en Trygs samarbejdspartnere.

Indlæser debat