Knivstikkeren Elbæk

Udgivet:27. maj 2022, 12.08

Læsetid:1 minut

Foto: Adobe Stock Photo

Af Jørn Verner Stendorf. Troldhedevej 11 Fjelstervang, journalist og kommunikationsrådgiver

NATURKRAFT Den tidligere meget kompetente og dygtige direktør for Naturkraft i Ringkøbing, Peter Sand, er i det lokale dagblad blevet udsat for en yderst pinlig dolkning i ryggen. Knivstikkeren er den socialdemokratiske viceborgmester Søren Elbæk, som på usmagelig vis giver Peter Sand skylden for, at Naturkraft hænger med en vis legemsdel i vandskorpen på grund af et katastrofalt ringe besøgstal. Kun cirka 40.000 har besøgt dette natur-besøgscenter mod forventet 280.000 om året!

I Elbæks tankevækkende og tragiske politiske liv skal der findes en syndebuk for det totalt fejlslagne Naturkraft-projekt, som Elbæk selv har været med til at vedtage og rose til skyerne. Tænk sig, at Ringkøbing-Skjern Kommune har en politisk personage - endda en viceborgmester - der på denne måde vasker hænder og udviser total mangel på dømmekraft og format.

Man kunne minimum forvente, at borgmester Hans Østergaard (V) ville give Søren Elbæk en eftertrykkelig irettesættelse, men det kommer ikke til at ske, idet han og Elbæk er politiske tvillinger, som er totalt ligeglade med anstændighed, dialog, borgerinddragelse og åbne beslutningsprocesser.

Så bare vent: Der er masser af knive i ærmet i vente fra de to personager!

Indlæser debat