25-årsjubilæum i Vestjysk Bank

Udgivet:01. august 2022, 08.07

Læsetid:1 minut

Anette Kjær Larsen bor i Ringkøbing og arbejder i Vestjysk Bank i Herning. Mandag kan hun fejre 25-årsjubilæum i banken. Foto: PR-foto

JUBILÆUM På mandag, 1. august, kan Anette Kjær Larsen, servicerådgiver i private banking, fejre 25-årsjubilæum i Vestjysk Bank.

Efter to år som elev i Sydbank i Esbjerg fik Anette i 1997 lyst til vende tilbage til Ringkøbing, hvor hun både er født og opvokset. Her blev hun ansat som privatrådgiver i Ringkøbing Bank, der fusionerede med Vestjysk Bank i 2008.

Anette kan næsten ikke selv forstå, at der allerede er gået 25 år, for tiden er fløjet af sted, og hun har prøvet kræfter med flere forskellige job både internt og eksternt. I 2001 var hun med til at starte Filialservice, som er en intern afdeling, der blandt andet udfærdiger lånedokumenter. Senere fulgte nogle år som servicerådgiver, inden hun igen vendte tilbage til en intern jobfunktion.

Netop jobvariationen har betydet meget for Anette Kjær Larsen gennem årene, fortæller hun:

- Vi har en fantastisk arbejdsplads, hvor der er stor fleksibilitet og mulighed for både personlig og faglig udvikling. Der er ikke to dage, som er ens. Samtidig har vi det rigtig godt kolleger imellem og arbejder godt sammen for at skabe de bedste løsninger for vores kunder.

1. juli 2022 startede Anette Kjær Larsen som servicerådgiver i bankens private banking-afdeling, der har til hus midt i Herning oven på bankens filial.

- Jeg glæder mig rigtig meget til nye udfordringer. I mit nye job kommer jeg tættere på kunderne, og det ser jeg virkelig frem til, fortæller hun.

Privat bor jubilaren stadig i Ringkøbing sammen med sin mand Bo og deres to børn; Maria på 16 år og Mads på 13 år. Fritiden bruges gerne på en god svømmetur i fjorden, hvor Anette også vinterbader. Derudover nyder hun hyggeligt samvær med familie og venner samt at følge aktivt med i børnenes fritidsinteresser.

Indlæser debat