Farvel efter seks år: FCM-talent skifter til norsk fodbold

21-årige Japhet Sery Larsen er klar for SK Brann Bergen

24. juli 2021, 18.08

FCM-talentet Japhet Sery Larsen (t.v.) skifter til norsk fodbold med omgående virkning. Foto: Tom Laursen

FODBOLD

Efter seks år i FC Midtjylland har Japhet Sery Larsen forladt den midtjyske Superligaklub.

Det 21-årige forsvarstalent skifter med omgående virkning til den norske klub SK Brann Bergen, der netop nu er placeret under nedrykningsstregen i Eliteserien efter en dårlig start på sæsonen.

Sportschef i FCM, Svend Graversen, ønsker Japhet Sery Larsen held og lykke med de nye udfordringer.

- »Jeff« har været en fantastisk repræsentant for FC Midtjylland hele vejen gennem tiden på akademiet og på førsteholdet. Han er en vellidt ung mand, som altid har givet 100 procent, siger Svend Graversen og fortsætter:

- Der er stor konkurrence på de defensive positioner i vores trup, og her er det en god løsning, at Jeff skifter til Brann, som er en spændende mulighed i hans karriere. Vi ønsker ham alt det bedste fremover, lyder det fra sportschefen.

Japhet Sery Larsen, der er fra Lyngby, kom til FCM som 15-årig, hvor han begyndte på akademiet i sommeren 2015. Han var anfører, da FCM blev danske U19-mestre i 2018/19-sæsonen og spillede sig frem til kvartfinalen i ungdomsturneringen UEFA Youth League efter sejre over blandt andre Manchester United og AS Roma.

Sidste år i oktober fik defensivspecialisten, der kan spille både midtstopper og højre back, sin førsteholdsdebut for FC Midtjylland.

I alt er det blevet til otte kampe for »ulvene« for Japhet Sery Larsen, der har også været udlejet til B-holdet i Brentford FC, der er FCM’s engelske søsterklub.

I Brann Bergen får Japhet Sery Larsen selskab af en anden tidligere FCM’er, målmanden Mikkel Andersen.

Indlæser debat...