Husejer vil slippe for gåtur og snerydning

75-årige Gert Mogensen forventer at slippe for at holde fortov på Toustrupvej ved lige

Udgivet:10. oktober 2015, 07.13

Læsetid:3 minutter

Snejbjerg 216 meter! Så langt skal Gert Mogensen bosiddende på Sigkvarteret 6 bevæge sig for at komme ud til det stykke fortov, kommunen indtil nu har ment, at han skal vedligeholde og skovle sne ved. Fliserne befinder sig på Toustrupvej, hvor hans grund grænser op til, og stien i haven kun er én meter fra.

- Men jeg har ikke adgang til det fortov og bruger det ikke. Jeg kan ikke se, hvad jeg skal det for, og derfor mener jeg heller ikke, at det er mit ansvar. Især ikke efter en ændring i vejloven jeg har opdaget, lyder det fra Gert Mogensen.

Husejeren har ganske rigtigt ret i, at der er sket en regulering oven fra, der åbner op for mindre arbejde til ham og grundejere i en lignende situation og mere til Herning Kommune.

- Jeg læste i Folkebladet, at politikerne ude i Ikast-Brande Kommune har taget ansvaret på sig, og det forventer jeg skam også sker her hos os, siger Gert Mogensen.

Laver intet i protest ...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind