Initiativpris uddelt i Spjald: Danni Dam er manden bag OCR

Klapsalver og ros i stor stil, da Danni Dam fra Spjald fredag aften modtog Erhvervsgruppens initiativpris

Udgivet:17. september 2022, 09.07

Læsetid:1 minut

Danni Dam, stifter af Spjald OCR, modtog fredag aften årets initiativpris. Foto: Privatfoto

SPJALD - Modtageren i år er en person, der ønsker at videregive til andre, hvad han selv finder fornøjelse ved. Han er en idémand, fastslog formanden for Erhvervsgruppen Spjald, Michael Hansen, da han til fredagens generalforsamling gjorde klar til at uddele årets initiativpris.

- Det hele begyndte uden for Spjald, hvor modtageren sammen med en kammerat var med til et løb og tænkte, at det måtte de kopiere og implementere i Spjald. Som tænkt - så gjort. Spjald skulle have OCR, og det er i dag en kendsgerning, at Spjald Fitness under Spjald Fritid har en afdeling med det populære forhindringsbaneløb, fortsatte han.

- Derfor går Erhvervsgruppen Spjalds initiativpris i år til idemanden bag OCR - Farmers Race - Danni Dam, sagde Michael Hansen og overrakte den tunge pokal til Danni Dam.

Der er mange i Spjald, der nyder godt af prismodtagerens ide - i hans have vel at mærke. For det er nemlig der, det hele foregår, fordi Spjald Fitness blev for småt. I haven er der traktordæk, stativer, halmballer og meget andet, man kan klatre over og under. Ja, haven fungerer sågar som klubhus for de omkring 25 medlemmer. Her dyrkes der motion, snakkes og hygges.

- Men ikke nok med, at Spjald Fritid skulle have OCR. Der skulle også lige arrangeres et løb for andre deltagere, og for anden gang løber det af stablen netop i morgen (i dag, lørdag, red.). Det er et syv kilometer løb med 25 forhindringer, fortsatte Michael Hansen og tilføjede:

- Til dette års generalforsamling har vi idémanden bag Spjald OCR og Farmers Race med, for det er ham, vi skal hylde.

Med prisen følger ud over pokal og blomster et gavekort på 500 kroner.

De har tidligere fået prisen

2021 Knud Christensen, Viftrup Biogas

2020 Jens Ove Hansen, Jens Ove Hansen Tømrer & Bygningssnedker ApS

2019 Tommy Søndergaard, Billig Arbejdstøj

2018 Egon Sørensen, Ole Ramsing og Hans Jørgen Olesen, Krog Blomster

Indlæser debat

Mest læste

Videbæk

Se flere

Mest læste på Herning Folkeblad

Seneste nyt

Se flere