Coronakrisen rammer også topholdet: FC Midtjylland sender sine ansatte hjem

Coronakrisen får klubben til at tage forholdsregler for medarbejderne

20. marts 2020, 17.35

- Det handler om ansvarlighed og rettidig omhu, siger FCM’s administrerende direktør, Claus Steinlein (t.h.), om klubbens seneste tiltag, der sender medarbejderne hjem som følge af coronakrisen. Foto: Tom Laursen

FODBOLD Den verdensomspændende coronakrise får nu også Superligaklubben FC Midtjylland til at tage ekstra forholdsregler for at sikre klubbens medarbejdere og deres familier.

Således vil klubben fra mandag morgen sende de ansatte hjem på ubestemt tid. Tilbage vil kun være et lille beredskab af medarbejdere. Superliga-truppen selvtræner i øjeblikket.

Aftale sikrer fuld løn

De hjemsendte FCM-ansatte får via regeringens trepartsaftale fuld løn, indtil situationen omkring covid-19 er i bedring.

Tiltaget sker for at sikre klubbens fremtid, virksomhedens arbejdspladser samt ikke mindst medarbejderne og deres familiers ve og vel, står der på klubbens hjemmeside.

- Vi er dybt berørte af den globale krise, som rammer alle i øjeblikket. Som klub er vi glade for opbakningen fra vores medarbejdere, frivillige, fans og samarbejdspartnere, men der er også grund til at rose arbejdet fra regeringen og det danske sundhedssystem. Vores tiltag handler om ansvarlighed og rettidig omhu, siger FC Midtjyllands administrerende direktør Claus Steinlein.