Fem minutter i tolv

18. juni 2021, 16.40

Marius Kristensen. Foto: PR-foto

CORONA Inden coronakrisen satte ind, havde nogle af staterne i USA begyndt at diskutere et alternativ til forbruget af fossile brændstoffer herunder brint som en ny energikilde. Debatten om den grønne energi er blevet nedprioriteret på grund af krisen. Det betyder, at Danmark har fået en ny chance for at udvikle nye arbejdspladser til udvikling af ny energi.

Det betyder for Hernings vedkommende, at vi skal arbejde på at få alle de arbejdspladser til området, som i fremtiden vil give en meget stærkere økonomi til Herning Kommune og kommunerne omkring Herning, for der er ingen grund til, at vi ser på, at de østjyske kommuner forsætter med at have udvikling med vækst. Derimod skal væksten føres til Vestjylland. Det kan ske ved at den grønne energi bliver udviklet i vores område.

Energien ligger i Nordsøen. Den første energiø er på tegnebrættet. Derfor bør der bygges flere til at udvikle grøn energi herunder produktion af brint

Vi må udvikle den grønne energi for, at vi kan overleve og for vores efterkommere. Det betyder også, at vi skal til at begynde at rydde op efter os. Det er tvingende nødvendigt, for gør vi ikke det, kan det blive for sent, da jorden ikke kan blive ved med at klare forureningen. Jorden er i en tilstand, hvor den er fem minutter i tolv.

Indlæser debat...