Brugsuddeler i Vildbjerg har kaldt ekstra folk på arbejde: Jeg forventer ragnarok

Uddeleren i Superbrugsen regner med en meget travl dag. Hos Rema 1000 var der fyldt fra tidlig morgen

12. marts 2020, 11.49

Der er varer nok i Superbrugsen, og Danjel Diemar skal nok kunne levere det, folk har brug for. Foto: Henrik Lind Jørgensen

VILDBJERG Der var ingen kø ved indgangen til Superbrugsen i Vildbjerg, da butikken åbnede til normal tid klokken otte i morges.

- Heldigvis er det stille og roligt. Både vi og Meny åbner en time senere end Rema 1000, og det betyder, at Rema 1000 har taget det værste tryk, sagde uddeler Danjel Diemar.

Han regner dog med en meget travl dag.

- Det bliver ragnarok, men jeg forventer også, at regeringen kommer med et indgreb senere på dagen (torsdag, red.), så der bliver begrænsning på, hvor meget folk må købe, siger Danjel Diemar.

Flere folk på job

Han havde kaldt lidt ekstra folk på arbejde i morges, og han forsikrede for, at der er varer nok.

- Det kan godt være, at der bliver en prop i forsyningslinjerne på et tidspunkt, og det kan betyde lidt tomme hylder. Desværre kan det give det resultat, at folk begynder at handle endnu mere, fordi de tror, varerne er ved at slippe op, siger uddeleren.

Købmand Rasmus Hansen i Rema 1000 stod med en fyldt butik klokken tyve minutter over syv. Varerne hobede sig op på båndet, og folk gik og kørte ud på den fyldte parkeringsplads slæbende med tunge poser eller skubbende tunge vogne.

Ingen kommentarer

Rasmus Hansen havde ingen kommentarer.

- Der må ikke tages billeder, og alle henvendelser fra pressen skal ske til hovedkontoret, sagde Rasmus Hansen, som ellers plejer at være snakkesalig nok. Det var den alvorlige mine, han havde på i morges.

- Tak for i dag, lød hans afsluttende kommentar.

Der måtte ikke fotograferes inde i Rema 1000, hvor var var stor travlhed, lige fra butikken åbnede klokken syv. Foto: Henrik Lind Jørgensen