Julestue i Snejbjerg

20. november 2019, 12.57

Julestuen i Snejbjerg er efterhånden en gammel tradition. På lørdag inviterer spejderne atter inden for i »Spejderlyst«. Foto: Privatfoto

SNEJBJERG Lørdag 30. november holder KFUM spejderne i Snejbjerg atter julestue i deres spejderhytte »Spejderlyst« på Asylgade.

Det fortæller de i en pressemeddelelse.

Julestuen er en gammel tradition, som har været holdt over 30 gange, men havde en pause for nogle år siden, da spejderhytten i Snejbjerg var brændt.

Siden julestuen er flyttet ind i den nye hytte, har den været en stor succes. Rigtig mange fra nær og fjern har bakket op om arrangementet, der igen i år vil emme af aktiviteter for både store og små. Her vil være salg af juledekorationer, kranse og gravbuketter i mange forskellige modeller og former. Har man lyst til at prøve chancen, er der amerikansk lotteri med meget fine og store gevinster og en stor tombola med endnu flere flotte gevinster. Spejder Cafeen serverer nybagte vafler, pølser og brød, kaffe/the, gløgg og saftevand.

Spejderne i Snejbjerg håber, at rigtig mange kommer til Julestuen, hvis overskud går ubeskåret til spejderarbejdet i Snejbjerg.