Kendt amerikansk skuespiller deler Herning Folkeblad-forside på Instagram

Det er ikke hver dag, at historier fra Herning Folkeblad bliver delt af amerikanske skuespillere. Lørdag delte Norman Reedus en artikel om sin udstilling på Art Herning til sine 6,5 millioner følgere

20. januar 2020, 08.17

Lørdag delte den amerikanske skuespiller Norman Reedus Herning Folkeblads artikel om udstillingen af hans fotografier på Art Herning på Instagram. Skuespilleren har mere end 6,5 millioner følgere på det sociale medie. Foto: Screenshot fra Instagram

HERNING I torsdags kunne man i Herning Folkeblads kulturmagasin læse historien om, at den kendte amerikanske skuespiller Norman Reedus udstiller en række af sine fotografier hos Gallery Poulsen på Art Herning, der finder sted i den kommende weekend i MCH Herning Kongrescenter.

Læs artiklen her:
Verdensstjerne til Herning: Zombie-fotograf udstiller på kunstmesse
+Abonnement

Den historie var der måske en del i Herning og omegn, der stødte på. Lørdag blev den så spredt ud til en lidt større målgruppe, da Norman Reedus selv delte historien på det sociale medie Instagram. Han har intet mindre end 6,5 millioner følgere og i skrivende stund har opslaget om artiklen i Herning Folkeblads kulturmagasin fået omkring 88.000 likes og mere end 500 kommentarer.

Vis dette opslag på Instagram

Art Herning Copenhagen show coming soon ❤️

Et opslag delt af norman reedus (@bigbaldhead) den

Norman Reedus er fra sin filmkarriere nok mest kendt for sine roller som Daryl Dixon i den populære zombieserie Walking Dead og Murphy MacManus i filmen The Boondock Saints fra 1999.

Derudover dannede han i en længere årrække par med den danske model Helena Christensen, som han også har sønnen Mingus med.

Norman Reedus kommer ikke selv til Art Herning, men dukker op til Gallery Poulsens udstilling i København 28. marts.

Kunstmessen Art Herning finder sted i MCH Herning Kongrescenter 24. til 26. januar, hvor du foruden Norman Reedus-fotografierne også kan opleve hundredvis af værker fra en lang række af landets gallerier.