Påske-installationer på plænen

Tag børnene med på en gåtur i Kibæk, hvor der er stort påsketema foran sognehuset

27. marts 2021, 07.37

FDF’erne har lavet en af påske-installationer: den tomme grav, der står på plænen foran Assing Kirkes Sognehus. Foto: Privatfoto

KIBÆK Tag på påske-gåtur med mulighed for at snakke sammen og løse opgaver om påskens fortællinger. Sådan lyder opfordringen fra Assing Kirke, der i samarbejde med FDF Kibæk, De grønne pigespejdere, Børnekirken og børneklubben Rødderne har lavet et tilbud til såvel børn og unge som voksne og ældre - et familietilbud, hvor man på en gåtur fra Assing Kirkes Sognehus vil møde påskens grundfortællinger og forskellige opgaver knyttet hertil.

- Det stod ret tidligt klart for os, at vi heller ikke i år ville komme til at fejre påske i kirken helt, som vi plejer med blandt andet familiegudstjeneste palmesøndag, fortæller sognemedarbejder Kirsten Thoftgaard.

- Derfor besluttede vi i kirkens børneudvalg, at vi - inspireret af decembers nisseløb ved Møllesøen - ville tilbyde en mulighed for en gåtur, hvor man kan læse lidt om, hvorfor vi fejrer påske, snakke om påskens fortællinger og budskab og løse opgaver knyttet hertil. Og så slutter turen tilbage ved plænen ved sognehuset, hvor foreningerne laver nogle store påske-installationer, hvor man kan gå på opdagelse.

Assing Kirke og de kirkelige børne- og ungdomsforeninger håber, at man i Kibæk vil tage godt imod muligheden for som familie at få vendt, hvorfor vi fejrer påske.

- Vi har forsøgt at lave nogle opgaver, hvor vi ikke bare lægger op til, at man får talt sammen om påsken og dens budskaber, men også at man kan sanse og mærke påske med hele kroppen, siger Kirsten Thoftgaard.

Gåturen og dens opgaver er klar til brug fra i morgen - palmesøndag - og frem til fredag 9. april.

Indlæser debat...