Ny bog om alternativ behandling

15. april 2021, 11.43

Jens Laigaard kigger i sin nyeste bog på alternative behandlingsformer som akupunktur, zoneterapi og healing. Pr-foto.

HERNING Forfatteren Jens Laigaard fra Herning, der har skrevet 19 bøger om vidt forskellige emner som satanisme, ånder, pyramideenergi og knallertkørsel, kigger i sin nyeste bog på alternative behandlingsformer som akupunktur, zoneterapi og healing.

»Fod på alternativ behandling« hedder bogen, og den tager fat i den videnskabelige dokumentation for de mest populære alternative behandlingsformer.

Jens Laigaards mission med »Fod på alternativ behandling« er at lægge kendsgerninger på bordet, så de, der vælger alternativ behandling, gør det på et oplyst grundlag. Han ønsker også, at lovgiverne vil tage seriøs stilling til de alternative behandlingsformer i stedet for at fremme eller afvise dem uden belæg i dokumentation.

- Hvis en alternativ behandlingsform har dokumenteret effekt, bør den lægges ind under det offentlige sundhedssystem. I modsat fald bør der tænkes i begrænsninger eller forbud,

mener Jens Laigaard ifølge pressemeddelelsen fra forlaget Skriveforlaget.

Jens Laigaard er bibliotekar og har undersøgt en bred vifte af kilder, blandt andet medicinske databaser, opgørelser og statistikker.

Indlæser debat...