Drengerøve på to hjul

En gang om ugen mødes inkarnerede tilhængere af Harley-Davidson

1. maj 2013, 12.49

Flemming Hansen. Magasinet Mest Mænd har besøgt klubben - læs om besøgt i magasinet, som er med Herning Folkeblad i dag, onsdag.

Der bliver lige gasset lidt ekstra op på det sidste stykke, inden målet er nået, og går man udelukkende efter lyden, er man ikke i tvivl om, at her kommer en maskine af en helt særlig karakter.

Medlemmerne af Harley-Davidson Club Herning har endelig fået deres motorcykler på asfalt efter en lang, lang vinter, og denne aften er det første gang, at de ankommer på deres motorcykler til klubhuset på Sandvigvej til den ugentlig klubaften.

Indre drengerøv 

Samtidig er det også første gang, de kan vise de andre medlemmer, hvad de har gjort ved deres cykler i løbet af vinteren.

- Noget af det fede ved en Harley er, at man kan blive ved med at bygge på, og de fleste har sat deres eget præg på deres cykel - der er det den indre drengerøv, der kommer frem, griner Jesper Gråkjær.

Han er formand for de 20 medlemmer af klubben, som mødes året rundt for at dele deres fælles interesse for den amerikanske motorcykel.

Læs mere om Harley-Davidson Club Herning i magasinet Mest Mænd, som er med Herning Folkeblad i dag, onsdag.

Er du abonnent kan du læse avisen HER

Du kan også vælge at læse eller købe dagens avis på din iPad / tablet eller smartphone ved at downloade app'en i App Store / Google Play 

Læs også
Harley-Davidson Club Herning