De tippede sig til søde præmier

10. oktober 2019, 11.51

Henriette Pedersen assisterer Ludvig med at udfylde børnekonkurrencen, mens Michael Pedersen udfylder for tvillingebroren Elias. Foto: Tom Laursen

VILDBJERG Ludvig Pedersens far, Michael, måtte stå lidt drillerier igennem fra mor og hustru, da familien deltog i en lille konkurrence på Herning Folkeblad/Lokalavisens stand under Oktobermessen i søndags.

Michael Pedersen havde nemlig svært ved at gennemskue, hvor mange bogstaver, der er i Lokalavisens logo, og selv om det lyder som det letteste i verden for en voksen mand, kan det godt volde kvaler. Og så bliver det jo ikke nemmere, hvis ens kone blander sig.

Familiens anstrengelser bar frugt og sødt, for Ludvig svarede rigtigt på de fem spørgsmål. Og så ikke et ord om, at det ikke var den besvarelse, Michael hjalp til med, for hans - og tvillingebroren Elias’ - var også korrekt.

Henriette Pedersen forsikrer, at det ikke er et problem, at det er Ludvig, der vandt 375 gram Haribo.

- Han skal nok dele med sin bror. De har også en søster, de skal dele med, siger hun.

Den anden vinder i børnekonkurrencen var Victor Overgaard, mens Inga Madsen vandt »Tip en 10’er« med spørgsmål fra en uges lokaldækning af Aulum og Vildbjerg. Præmien var en æske chokolade.

Lokalavisen for Aulum og Vildbjerg havde også en tredje konkurrence på Oktobermessen, men da ingen havde det rette svar på den, bliver den gentaget i ugeavisen i denne uge.