Hereford-kæden fik minus på 10,5 millioner kroner

Herning-selskabet bag A Hereford Beefstouw blev hårdt ramt af investeringer i værdipapirer

Udgivet:11. juni 2019, 15.35

Læsetid:2 minutter

Regnskab Aage Damgaard ApS, der står bag restaurantkæden A Hereford Beefstouw med 10 danske og 3 udenlandske restauranter og hovedkontor i Lund ved Herning, har offentliggjort et blodrødt årsregnskab.

Resultatet før skat blev et minus 10,5 millioner kroner mod et plus på 4,6 millioner kroner i 2017.

Det er særligt tab på værdipapirer, som trækker resultatet ned. Virksomheden har en del af sin formue investeret i aktier, og de fleste investorer kan tale med om, at 2018 var et dyrt år. For Aage Damgaard ApS kostede aktieinvesteringerne omkring ni millioner kroner.

Selve driftsresultatet for restaurantdriften landede dog også i et minus, og administrerende direktør Lars Damgaard lægger ikke skjul på, at markedet for bøfrestauranter er presset.

- Vi er i et marked, hvor der er gigantisk konkurrence, og jo længere øst på du kommer mod København, så er der virkelig mange om buddet. Det snerper sammen, og der er nogle af dem, vi mener, at vi er i bås med, der kommer ud med nogle helt forfærdelige tal, siger Lars Damgaard.

Nyt koncept på vej...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind