Hereford-kæden fik minus på 10,5 millioner kroner

Herning-selskabet bag A Hereford Beefstouw blev hårdt ramt af investeringer i værdipapirer

11. juni 2019, 15.35

Trods et negativt 2018 har administrerende direktør Lars Damgaard ikke planer om at fravige konceptet i bøfkæden A Hereford Beefstouw. Foto: Tom Laursen

Regnskab Aage Damgaard ApS, der står bag restaurantkæden A Hereford Beefstouw med 10 danske og 3 udenlandske restauranter og hovedkontor i Lund ved Herning, har offentliggjort et blodrødt årsregnskab.

Resultatet før skat blev et minus 10,5 millioner kroner mod et plus på 4,6 millioner kroner i 2017.

Det er særligt tab på værdipapirer, som trækker resultatet ned. Virksomheden har en del af sin formue investeret i aktier, og de fleste investorer kan tale med om, at 2018 var et dyrt år. For Aage Damgaard ApS kostede aktieinvesteringerne omkring ni millioner kroner.

Selve driftsresultatet for restaurantdriften landede dog også i et minus, og administrerende direktør Lars Damgaard lægger ikke skjul på, at markedet for bøfrestauranter er presset.

- Vi er i et marked, hvor der er gigantisk konkurrence, og jo længere øst på du kommer mod København, så er der virkelig mange om buddet. Det snerper sammen, og der er nogle af dem, vi mener, at vi er i bås med, der kommer ud med nogle helt forfærdelige tal, siger Lars Damgaard.

Nyt koncept på vej...