3028 stemmer

23. november 2021, 07.48

Conny Jensen. Foto: PR-foto

REGIONSRÅDSVALG 3028 stemmer ved valget til regionsrådet. Jeg takker for hver og en stemme. Jeg takker også for de mange input, jeg fik fra interesserede borgere under valgkampen, og jeg mødte rigtig mange.

Vi opstillede en pølsevogn rundt i Herning og omegn, og jeg skal lige love for, at her gik snakken både med os politikkere, men også borgerne imellem. Den afslørede, at der er mange ønsker til regionens formåen. Mange har haft rigtig positive oplevelser med vores sundhedsvæsen og selvfølgeligt har der da også været mindre gode oplevelser, men alt i alt mange brugbare tilkendegivelser.

Som politiker er et valg altid spændende også selv om jeg har været med i rigtig mange år, så bliver det aldrig rutine og det skal det heller ikke være. Den demokratiske proces er nødvendig for alle parter både for borgerne og for os politikere.

Der er ingen tvivl om, at mit hjerte ligger i Herning og området i vest, og i de næste fire år vil jeg gøre alt, hvad der er muligt, for at vi bliver tilgodeset. Vores region dækker et stort område, og jeg er valgt i hele regionen og også den forpligtigelse vil jeg forsøge at leve op til.

Endnu en gang tusind tak for de 3028 stemmer. Jeg skal gøre, hvad jeg kan, for at leve op til den tillid.

Indlæser debat