Vinterklart helbred

30. oktober 2019, 08.31

Man kan få sig et lille prik - og dermed blive vaccineret mod influenza, når Toftebo Aktivitetscenter inviterer til den årlige sundhedsdag. Foto: PR-foto

HAMMERUM Tirsdag 5. november har man mulighed for at ruste sig lidt til den kommende vinter, når Toftebo Aktivitetscenter i Hammerum slår dørene op til den årlige sundhedsdag.

Her kan få foretaget den årlige influenzavaccination af Dansk Vaccinations Service, ligesom man kan besøge de mange stande og få en snak med de forskellige deltagere i sundhedsdagen.

Man kan blandt andet få foretaget et tjek af blodtrykket eller sit blodsukker, ligesom en BMI-måling måske kan være en god ide. BMI står for Body Mass Index og er en måde at finde ud af, om man er overvægtig eller undervægtig.

Hvis der er småproblemer med nogle hjælpemidler, findes også en løsning herpå, idet småreparationer af rollatorer og kørestole foretages på stedet.

I cafeen kan man købe lidt sund mad, og de besøgende vil også kunne få spillelysten stillet i centerets amerikanske lotteri.

- Så op af stolen til et besøg på dit aktivitetscenters sundhedsdag, lyder opfordringen fra arrangørerne i en pressemeddelelse.