DET ER DIT VALG - KV21

Nu har vi snakket længe nok

18. oktober 2021, 13.05

Vinnie Borbjerg. Foto: PR-foto

PLEJEHJEM Nu har vi længe nok talt om et nyt plejehjem. Vi mener i Socialdemokratiet, at der skal et nyt plejehjem til, og gerne i Snejbjerg. Et nyt lækkert etplans plejehjem, indeholdende de fornødne hjælpemidler som lifte og andre hjælpeforanstaltninger, der letter arbejdet på et plejehjem, og gør det behageligt at være beboer.

Det skal være et plejehjem, der er hyggeligt og nutidigt og i ét plan, så det letter omgangen for de ældre.

Vi ønsker et barmarksprojekt, som muliggør en eventuel tilbygning i fremtiden, så de ældre og personalet ikke skal flytte.

Vi ved alle, at der kommer flere ældre i vores kommune, og vi skylder de ældre et ordentligt sted at bo.

Vi mener i Socialdemokratiet, at det er alt for dyrt at bruge penge på mindre tilbygninger på flere matrikler. Vi mener derfor, at den næste store investering på anlægsområdet skal være plejehjemmet i Snejbjerg. Hvis du er enig, så husk at stemme personligt.

Personligt kunne jeg godt tænke mig, om man kunne ændre på visitationsreglerne. Jeg ønsker det muligt at komme på plejehjem, når borgeren selv ønsker det, og ikke som det er i dag, hvor man nærmest først kan komme på plejehjem, når man er så dårlig, at man intet kan selv.

Plejehjem burde være et gode for alle de folk, der har tjent landet i en livstid.

En fin afslutning på et langt liv, med mulighed for at hygge sig og omgås med ligesindede... og samtidig med muligheden for at trække sig ind i egen lejlighed, når man har brug for ro.

Hvis du, ligesom jeg, gerne vil have et nyt plejehjem i ét plan samt ønsker ændringer i visitationsregler, så skal du stemme personligt 16. november. Jeg vil fortsat være din sociale stemme i byrådet. Mit navn er Vinnie Borbjerg og nummer 3 på liste A.

Indlæser debat