Ros til indsats ved brand i campingvogn

Indsatslederen glæder sig over effektiv indsats fra Engesvangs brandteam og over, at afstandskrav var overholdt

7. september 2019, 12.01

Foto: Martin Ballund

ENGESVANG Det er en meget glad indsatsleder Bjarne Gregersen fra Brand og Redning MidtVest, der ser tilbage på en situation, der i den forløbne uge kunne have udviklet sig til noget meget værre.

Han har kun rosende ord at sige om den indsats, som redningsberedskabet fra Engesvang leverede på Bølling Sø Camping, da en campingvogn onsdag aften udbrændte totalt.

Flere vogne meldt i brand

- Meldingen gik oprindelig på, at flere campingvogne brændte, og derfor blev både Engesvang- og Ikast-stationen alarmeret, fortæller Bjarne Gregersen.

Da indsatslederen nåede frem til campingpladsen, kunne han konstatere, at der var ydet en helt speciel indsats af redningsberedskabet fra Engesvang, der havde helt styr på situationen.

- Det var tale om en både hurtigt og yderst professionel indsats. Og når det er sagt, så var det også glædeligt at se, at campingpladsen håndhævede de lovbestemte afstandskrav, således at der ikke opstod den frygtede domino-effektivt. Det kan jeg også kun rose dem for, siger han.

På grund af materialet brænder campingvogne hurtigt, når der først er gået ild i dem, forklarer indsatslederen.

Ud over den nedbrændte campingvogn skete der kun mindre skade på nabovognen: På grund af varmen var der smelteskader på både campingvogn og fortelt.