Kloge Mette Frederiksen

26. maj 2020, 14.54

Bente Lysgaard Mikkelsen. Foto: Privatfoto

OPPOSITION Ja, ordet klog kan dække over mange begreber. Kloge Mette siger ustandseligt, at man skal handle klogt. Mon hendes klogskab dækker over det samme begreb, som oppositionen, eksperter, og andre klogeåger?

Det skal siges til statsministerens ros, at da pandamien blev konstateret, virkede hendes klogskab rigtigt. Men efterhånden er der vist gået for meget politik i behandlingen af den eksisterende virusepidemi angående det videre forløb.

Det kniber med at forstå klogskaben i argumenterne fra statsministerens side i forbindelse med en genåbning af Danmark. Det virker som om, socialismen skal føres ind ad bagdøren, nu lejligheden byder sig, og ikke så meget fokus på de kloge sundhedseksperters udsagn i forbindelse med mere genåbning af samfundet.

Lad nu oppositionen, sundheds- og økonomieksperter komme til orde og få indflydelse. Mette Frederiksen lad ikke din magtfuldkommenhed tage over, således at du handler i uklogskab.

Det kan jo være, at du ikke er klog på alle områder i sundhedsvæsenet, og det kan være, at dine politiske rådgivere heller ikke er det.

Derfor er det på tide, at du lytter til andre, og det er på tide, at du kan stille op til kritiske og relevante spørgsmål, uden at du nedgør spørgeren og giver et ordentlig svar. Gerne klogt.