Lokalrivaler krydsede klinger: Tjørring overtager sidstepladsen fra Fremad

Thomas Lauritsen scorede ægte hattrick og blev dagens mand for Herning Fremad

8. maj 2021, 15.44

Tjørring scorede først, men det var Herning Fremad, der løb med sejren i lørdagens lokalopgør. Foto: Tom Laursen

FODBOLD Helt som forventet blev en tæt og intens dyst, da Herning Fremad og Tjørring IF lørdag eftermiddag tørnede sammen i Danmarksserien.

De to Herning-mandskaber har haft en hård sæson og ligger nummer 10 og 11 af de 11 hold i puljen. Fremad var før kampen sidst - et enkelt point efter Tjørring. Men med en sejr på 3-1 er det nu Tjørring, der har den tvivlsomme ære af at indtage sidstepladsen.

Ofte bliver det meget taktisk mellem de to hold, der kender hinanden indgående, men denne gang var der store chancer i begge ender i kampens indledning - blandt andet ramte Tjørring træværket.

Efter 19 minutter »flæskede« Fremads Kristian Krabbe Tjørrings Thomas Granlund med knopperne forrest. Det gav gult kort, og det var nok billigt sluppet.

Efter 36 minutter tog Tjørring-føringen, da Kenneth Lund sendte Mark Borup Larsen af sted i dybden. Fra venstre side udplacerede Tjørring-anføreren Fremads kaptajn, Sebastian Andreasen, i målet.

Fremad kæmpede sig tilbage

Herfra stod der længe Tjørring på begivenhederne. Der blev spillet meget på midten med flere hårde dueller. Som anden halvleg skred frem overtog hjemmeholdet initiativet og dominerede mere og mere mod et noget passivt Tjørring-mandskab.

Med 20 minutter tilbage udlignede Thomas Lauritsen for Fremad, og det vendte kampen på hovedet. Indtil da havde Tjørring virket stærkest, men målet gav Fremad ny energi. Og 10 minutter senere blev det også 2-1. Igen var det Thomas Lauritsen, der scorede. Denne gang efter flot forarbejde i højre side mod et lidt passivt Tjørring-forsvar.

Kort før tid fuldendte Thomas Lauritsen sit hattrick. Tjørring mistede bolden langt fremme på banen, og der var masser af plads til Lauritsen. Han endte lidt ude i højre side og lobbede køligt bolden over Tjørring-keeper Alexander Bach.

I overtiden kom Tjørring ikke tættere på og må nu konstatere, at de ligger sidst i tabellen.

Mark Borup Larsen bragte Tjørring foran i første halvleg, men til sidst var det Fremad, der kunne juble. Foto: Tom Laursen

Indlæser debat...