Medie: FC Midtjylland har Superligaens bedste udebaneafsnit

Ifølge en rundspørge foretaget af mediet bold.dk har FCM med MCH Arena ligaens bedste udebaneafsnit - sammen med Blue Water Arena i Esbjerg

14. februar 2020, 10.26

Daværende Lyngby-træner David Nielsen (t.h.) hilser på »De Kongeblås« medrejsende fans i MCH Arenas udebaneafsnit tilbage i 2017. Mandag aften kan selvsamme fans se frem til endnu et besøg i det, der nu er blevet kåret til Superligaens bedste udebaneafsnit af fanrepræsentanter fra ligaens 14 klubber. Foto: Tom Laursen

FODBOLD Fansene fra Lyngby Boldklub har noget at glæde sig til, når de mandag skal på besøg på MCH Arena i forbindelse med kampen mod FC Midtjylland. I hvert fald hvis man skal tro en rundspørge mediet bold.dk har lavet blandt fanrepræsentanter fra de 14 Superligaklubber. Den viser, at de synes udebaneforholdene hos FC Midtjylland og Esbjerg fB er de bedste. De to klubber deler førstepladsen efterfulgt af Randers FC, Brøndby IF og AC Horsens.

- Afsnittet er intimt og aflukket, som er en fordel i forhold til at skabe stemning. Der er et godt net i afsnittet, det forstyrrer udsynet minimalt, er en af vurderingerne af MCH Arenas udebaneafsnit i bold.dks artikel.

I den anden ende af tabellen finder man FC København, som ifølge rundspørgen har Superligaens dårligste udebaneafsnit. I halen på dem kommer Hobro, AGF, Lyngby, Aab og Sønderjyske.

FC Midtjyllands fanrepræsentant i undersøgelsen var formand for Black Wolves, Claus Kejlstrup.