Stor musikdag venter forude: 11 kunstnere optræder lørdag på Herning Rocker

Udgivet:27. maj 2023, 06.00

Læsetid:2 minutter

Palle Heering Nielsen
Journalist
Palle Heering Nielsen
Journalist| phn@herningfolkeblad.dk
Født i 1970. Uddannet journalist i 2001. På Herning Folkeblad siden 2004. Skriver primært om politi- og retsstof, detailhandel og kirke. Dækker samtlige genrer fra nyheder til reportager og features.
Se flere artikler af Palle Heering Nielsen

Der er stor spredning i genrerne, og der burde være noget for de flestes smag

HERNING Efter gårsdagens seks første optrædener på Teglparken Stadion i det østlige Herning, er det tid til den lange musikdag til Herning Rocker.

Pladsen åbner klokken 11.30, og herefter går det slag i slag, indtil sidste koncert med D-A-D klokken 23.00.

Først på scenen er Burhan G, der har syv studiealbum med i bagagen. Derefter er der hiphop på programmet, når publikum skal lytte til Fouli, og han bliver afløst af bundrutinerede Magtens Korridorer, som er noget af det tætteste, vi kommer et husorkester til Herning Rocker.

Shaka Alexander Toko-Mangan Engelbrecht er næste mand i køen, og han går - smart nok - under kunstnernavnet Toko. Det bliver sikkert den yngre del af publikum, som kommer til at stå tættest på scenekanten, når han giver sig i kast med sine popmelodier.

Drew Sycamore har to koncerter på programmet lørdag. Klokken 16.30 er det til Herning Rocker, inden turen går videre til festivalen i Jelling, hvor de også skal høre hits som »Perfect Disaster«, »45 Fahrenheit Girl«, »Take It Back«, »I Wanna Be Dancing« og »Let Me Love You«.

Vi skal kun lidt sydpå - til teltscenen - for at opleve Bro, der netop havde Sydpå som et af sine gevaldige hits, da han brød igennem på musikscenen.

Når aftensmaden er kommet indenbords, skal Queen Machine optræde, og det er et gennemført coverband med ikoniske Queen som inspirator.

Italobrothers har spillet gentagne gange på Herning Rocker, og det gør de også lørdag aften, inden Herning får besøg af L.O.C.

Det lidt yngre publikum får noget at gå hjem på, når Gobs giver den gas som den sidste optrædende på teltscenen.

Hele musikfesten bliver rundet af klokken 23.00 med ægte rock fra drengene i D-A-D.

Program:

12.30: Burhan G.

13.45: Fouli

14.30: Magtens Korridorer

15.45: Toko

16.30: Drew Sycamore

17.45: Bro

18.30: Queen Machine

20.00: Italobrothers

20.45: L.O.C.

22.00: Gobs

23.00: D-A-D

Indlæser debat