Video: Det skal se godt ud

Der var også kø ved genbrugspladsen i Vildbjerg

31. marts 2020, 14.45

Der var godt og vel 10-12 biler klar ved genbrugspladsen i Vildbjerg, da den åbnede tirsdag midt på dagen. foto: Henrik Lind Jørgensen

VILDBJERG Der var også kø ved genbrugspladsen i Vildbjerg, da den efter nogle ugers pause genåbnede tirsdag ved middagstid.

John Pedersen var en af de cirka 10-12 biler, der holdt klar ved lågen, da den blev åbnet på slaget. Han havde glædet sig til at komme på genbrugspladsen.

- Traileren har været læsset med haveaffald siden onsdag eller torsdag i sidste uge, og jeg har yderligere et par læs derhjemme, sagde John Pedersen.

- Det bliver dejligt at komme af med. Jeg kan godt lide, at det ser godt ud, sagde John Pedersen, som endnu ikke er kommet igennem hele haven efter vinterpausen.

- Men min kone er i gang derhjemme, sagde John Pedersen.

Også i Vildbjerg var der begrænsning for, hvor mange biler, der kunne komme ind på pladsen ad gangen: 10 styk. Og maksimalt en person ved hver container.

Brian Nielsen havde lidt af hvert med. Blandt andet mos, der blev revet ud fra den lukkede trailer. Foto: Henrik Lind Jørgensen
Brian Kristensen er tilbage på arbejde igen. Det er dejligt. Han stod for at tælle biler. Foto: Henrik Lind Jørgensen
John Pedersen holdt i kø, da pladsen åbnede. Han kom ind i første træk. Foto: Henrik Lind Jørgensen