Brand ved Fasterholt: Bil og halmlade brændt

Formodentlig var det et forsøg på at starte en bil, der gik galt

4. august 2020, 16.20

Både ambulance og brandfolk måtte tirsdag eftermiddag til Voulundvej ved Fasterholt. Foto: Henrik Ole Jensen

FASTERHOLT Først på eftermiddagen tirsdag udbrød der brand i en bil på Voulundvej ved Fasterholt. Brand & Redning MidtVest fik en alarm om en bygningsbrand klokken 14.21.

Da brandfolkene kom til stedet brændte det i en cirka 150 kvadratmeter stor halmlade. I laden stod en bil, som en beboer havde været ved at starte. Der var ifølge politiet tale om en bil, der ikke havde været startet i mange år, og det var formentlig en gnist derfra, der forårsagede branden.

- Vi begyndte med at redde det, som vi kunne. Blandt andet fik vi en campingvogn ud fra laden, lyder det fra indsatsleder Bjarne Gregersen, der måtte se ladebygningen og bilen brænde ud.

Der var både brandfolk fra Ikast og Brande i arbejde på stedet, hvor Brande-bilerne kunne forlade stedet efter små to timer.

Der resterer blot lidt efterslukning på nuværende tidspunkt, fortæller Bjarne Gregersen ved 16-tiden til herningfolkeblad.dk.

Han forventer, at de sidste brandfolk kan forlade stedet inden for en time.

Hos Midt- og Vestjyllands Politi oplyser vagthavende, at der også måtte en ambulance til stedet, da en person skulle tjekkes for røgforgiftning. Det er i øvrigt vagthavendes forventning, at der ikke bliver tale om et lovmæssigt efterspil, men at branden mere betragtes som et uheld.