Dok Arends udvider sin bestyrelse

Efter fire år med fire kvinder i spidsen bliver tre mænd koblet på

27. april 2021, 14.00

Foto: Flemming Hansen

BRANDE Til trods for det seneste års prøvelser med covid-19 har bestyrelsen i Dok Arends arbejdet ufortrødent videre.

I løbet af vinteren har den daglige bestyrelse besluttet at indlemme yderligere tre medlemmer i en udvidet bestyrelse. Det drejer sig om arkitekt Peter Kristiansen og iværksætterne Tony Degn Hansen og Mads Ruglykke, oplyser en pressemeddelelse fra Dok Arends.

Beslutningen er truffet, efter at den daglige bestyrelse - Dina Blomstrand, Ilse Christensen, Lotte Stoltenborg og Anja Norn - efter tre års intensivt arbejde har erkendt, at daglig drift kombineret med flere store renoveringsprojekter, fondsansøgninger med videre kræver mere professionel sparring.

Den daglige bestyrelse vil fortsat stå for drift af Det Gamle Sygehus, rengøring, udlejning af lejligheder, fondsansøgninger og planlægning af aktiviteter med ugentlige møder.

Den udvidede bestyrelse vil bistå med planlægning af projekter, budgetter samt værdifuld byggeteknisk viden.

Dok Arends søger løbende en del fonde, og har blandt andet fået penge fra Bestsellerfonden til køb af lerovn.

Lige nu er der en ansøgning om en million kroner til renovering af stueetagen hos »Underværker« som led i projektet Brandes Dagligstue.

Derudover har Stubkjær Invest givet tilsagn om støtte på 100.000 kroner, Brande City har doneret tre gadelygter fra den gamle gadebelysning i Brande samt tre udendørs borde/bænkesæt, der blandt andet bruges i forbindelse med rundvisninger af Brandes Cityguides. Endelig har en lokal fond doneret 10.000 kroner til opsætning af den udendørs belysning.

Byens håndværkere donerer løbende materialer samt arbejdstimer.

Indlæser debat...